VÄLKLÄDD OCH VÄRMANDE

Förutom att västen gör att man får en välklädd look så är den värmande när de kyliga vindarna börjar att strömma in.

I början av hösten kan det räcka med en ullväst över en skjorta eller tröja för att hålla värmen. Den senare delen av hösten och även vintern så fungerar västen utmärkt under en jacka för värmande effekt.

Västen gör sig också bra under en kavaj eller en kofta, något som gör att du verkligen kan använda dig av lager-på-lager metoden för att hålla värmen och få till en snygg outfit på köpet.

 

FRAMHÄV DIN SKJORTA

En stor fördel med västen är att den blir riktigt snygg ihop med en skjorta, eftersom skjortan framhävs på ett helt annat sätt än om du har en långärmad tröja eller en kavaj.

Ullen ger dessutom en fin kontrast mot bomull. Här kan du variera din look genom att använda olika skjortor under din väst. Mönstrade modeller ger ett intressant intryck och enfärgade gör det mer stilrent.

Blanda gärna även färger eller plocka upp en av färgerna från en mönstrad skjorta och matcha med västen.

ULLVÄST FÖR OLIKA TILLFÄLLEN
Vi har två olika modeller av ullvästar. Modellen med knappar är perfekt att ha på jobbet eller vid festligare tillfällen. Den andra har ett mer sportigt utseende med dragkedja och passar bäst till ledigare tillfällen.

Båda modellerna finns i olika färger. Ett tips är att införskaffa två eller flera så får du en stor valmöjlighet i din garderob.