Inspireras av Dahlins skjortor och hitta den stil som passar dig allra bäst.

VIT SKJORTA GISLEKRAGE
Perfekt för dig som föredrar en klassisk vit skjorta men ändå vill ha något extra. Hemligheten med en snygg styling sitter i detaljerna, något som vi på dahlin är duktiga på. Här har du mönster på insidan av kragen, som sticker fram på ett härligt diskret sätt. Knapparna i brunt förhöjer också skjortan och gör den mer intressant.

INSEKTSSKJORTAN
Skjortan för dig som vill ha mönster utan att det sticker ut för mycket. Mönster skapar en spännande look och kan lyfta en outfit men det är inte alla som är bekväma med det. Knepet är då att titta efter modeller där mönstret är mer diskret, små mönster där färgerna går ton i ton. Ibland kan det även kännas som att plagget är enfärgat på långt håll. Denna insektsskjorta med micromönster ger ett intressant intryck.

BLÅ TWILLSKJORTA
För dig som vill ha en skjorta men inte känna dig för uppklädd. Twillskjortan är vävd i melangegarner så du får den där härligt eleganta avslappnade stilen. Det blir också en form av struktur i tyget, vilket gör att skjortan känns mer intressant än om den vore helt slät och enfärgad.

ÄNGELSKJORTAN
En skjorta för dig som gillar att sticka ut och som vill klä dig i något utöver det vanliga. Via våra italienska vävare har detta mästerverk tryckts, som annars kan ses som takmålningar i en katolsk kyrka. En vacker skapelse som som drar blickarna till sig.

I denna blogg kommer vi att ta upp många tips kring styling för män. Häng gärna med oss!