Svårt att klä dig rätt till jul? Julen är en tid för kärlek och omtanke och detta bör återspeglas i ditt val av kläder. Välj en snygg skjorta och ett par finare skor, båda i bra utförande och kvalité. Detta är gångbart och tidlöst oavsett om det vankas stor julmiddag med familjen eller en middag med vännerna.

Svart är en klassisk färg och kommer passa i de flesta sammanhang. Vill du vara extra festlig kan du istället välja någon färg som sticker ut något mer. I juletid är det alltid säkert att satsa på blyertsgrått, rött och eller randigt.

Klä dig rätt i jul med denna kaxigt röda enfärgade dahlinskjorta i krispig poplin. Denna modell har en cut away krage, en snygg brytning i oket samt en bröstficka. En skjorta som syns och snart blir din favorit oavsett vad du bär den till.

Kombinera denna sprakande röda skjorta med ett par skor med putsat buffelskinn. Denna klassiska broguesko är alltid lika snygg. Lästen gör att den känns lite nättare samt att sulkanten smälter snyggt in i designen.

En diskret smårutig skjorta är också ett säkert kort för dig som vill klä dig rätt i jul. En fin detalj med den dolda bröstfickan är att du kan vända ut och in på fickpåsen för att få utseendet av en näsduk, vilket ger en extra festlig touch.
Denna modell har en mörkare brytning i kragen och i den runda manschetten. Detta är en skjorta för dig som vanligtvis bär enfärgade skjortor till vardags och söker ett mer uppklätt intryck. Skorna får gärna vara mörkbruna och blir då en snygg kontrast till det småmönstrade i skjortan.

Som vi nämnde är svart alltid en passande färg, speciellt när den kombineras med vita ränder. Vi rekommenderar att du bär övriga kläder i den grå/svarta färgskalan för att ge ett elegant uttryck. Skjortan är tillverkad i en av våra finaste 2-ply tyger från italiensk vävare. Den snyggt matchande knappen i grått ger pricken över i:et.

Bootsen med dekorativa spännen ger denna klädsel karaktär. Skorna har en praktisk dragkedja i sidan för enkelt insteg samt dubbla spännen för ökad karaktär.

För att se hela vårt utbud av dahlins sortiment, besök dahlinsweden.com