Det bästa med klassiska herrskor är att de vanligtvis passar lika bra till vardags som till fest. De är snygga både till jeans och kostymbyxor. De passar lika bra ihop med en skjorta som med en t-shirt.

BRUNT ELLER SVART?
Många klassiska herrskor finns i brunt och svart. Vilken färg du ska välja är en smaksak men om du vill ha en snygg helhet så bör du matcha med din övriga outfit. Består den av andra accessoarer i skinn, som exempelvis skärp, väska/portfölj eller klocka med läderarmband så bör du hålla samma färgskala. Antingen brunt eller svart.

I övrigt så är det bra om du även tänker på färgerna på dina kläder. Blått är exempelvis väldigt snyggt ihop med brunt men svart fungerar också. Har du däremot brunaktiga toner i din skjorta så bör du ha ett par bruna skor till och svarta om du har mycket svarta toner i kläderna. Bäst är om du har minst ett par bruna och ett par svarta klassiska skor i garderoben. Du kommer du att ha större valmöjlighet.

TIPS PÅ 3 KLASSISKA HERRSKOR
Assis är en av våra riktiga storsäljare. En sko som bör finnas i var mans garderob. Eleganta och moderna skor i putsat buffelskinn. Perfekt för den självsäkre mannen med stil.

En annan populär sko som faller under kategorin “klassiska herrskor” är Kinsale. Den rena och snygga designen gör denna sko till mångas favorit.

Brooks är en klassisk brougesko. Lästen gör att den känns lite nättare samt att sulkanten smälter snyggt in i designen.

Fler klassiska herrskor hittar du på vår hemsida. Du kan också där se vilka butiker som har valt att ta in just de skorna som du är intresserad av. Hittar du ingen butik nära dig så kan du beställa i vår webshop med fri frakt.