Låt oss hjälpa dig att skapa en stil som passar dig perfekt! Eller stundar en viktig tillställning, fest eller möte och du vet inte hur du ska klä dig? Genom att ta hjälp av vår personliga stylist får du hjälp med att handplocka plagg och göra smarta investeringar som matchar dig perfekt och passar i din befintliga garderob. Och troligen kommer du spara tid på morgonen när kläderna är lätta att välja.

Just nu ger vi dig tillbaka kostnaden för PERSONLIG STYLIST när du handlar!

Fördelar

- Rätt plagg som passar dina behov
- Personlig hjälp att välja
- Smidig process
- Du kan fundera i lugn och ro och handla dina favoriter när du vill via vår hemsida
- Full returrätt på alla plagg som du beställer
- Kostnaden får du tillbaka vid sko- och klädköp i e-handeln

 

Personlig Stylist Herr

 

Hur går det till

1
Lägg tjänsten PERSONLIG STYLIST i varukorgen och betala. Du hittar PERSONLIG STYLIST här >>

2
Kort efter du fått en orderbekräftelse kontaktar vi dig per mail med några frågor om dina behov och önskemål. I lugn och ro kan du svara, ingen stress. Genom denna konsultation vill vi förstå vad du söker efter så att vår tjänst, förslag och rekommendationer är så korrekta som möjligt.

3
När du har skickat oss dina svar gör vi en analys och inom några arbetsdagar kontaktar vi dig via telefon för en liten avstämning.

4
Därefter får du, via e-mail, vår genomtänkta plan med förslag på snygga kläder, skor och outfits samt en erbjudandekod som ger dig pengarna tillbaka för tjänsten PERSONLIG STYLIST.

5
Du gör som du vill och beställer det du önskar från vårt förslag och använder vår erbjudandekod för att få prisavdrag.

 

Personlig Styling herr

 

Med vår Personlig Stylist-tjänst erbjuder vi en komplett analys efter just dina behov och sätter guldkant på shoppingupplevelsen. Vi har stor erfarenhet av mode och styling samt ett öga för detaljer. Genom att använda dig av vår Personlig Stylist-tjänst spar du både tid, undviker felköp och hittar plagg som passar just dig.