Hos oss hittar du flera snygga pikétröjor som passar många olika tillfällen. De finns i flera härliga sommarfärger och mönster men de flesta passar fint även under övriga delen av året. Har du provat att ha en piké under en kavaj? Kan vara riktigt snyggt och dessutom bra om du inte vill känna dig för uppklädd.

MÖNSTRADE PIKÉTRÖJOR
Våra mönstrade pikétröjor är lika skönt att bära till shortsen en varm sommardag som det är snyggt att matcha med dina favoritbyxor när du vill ha ett avslappnat uttryck. Vill du sticka ut och synas så tipsar vi om Blå Stormönstrad pikèskjorta och Rosa Stormönstrad pikèskjorta. För dig som vill ha det lite mer nedtonad men ändå ha något med extra karaktär så tipsar vi om Vit Printad Piké med krage. Passar såväl en dag på jobbet som en trevlig dag med vännerna på utflykt.

ENFÄRGADE PIKÉTRÖJOR
Vi har också enfärgade pikétröjor i ett flertal olika färger att välja mellan. Allt från svart och vitt till blått, grönt, lila, orange och grått. Sportiga och eleganta pikétröjor med tygdetaljer i knappslå och ok. Vår omtyckta pikékvalitet håller både formen och färgen på ett föredömligt vis.

Om du gillar våra pikétröjor så får du inte missa att även kika in på vår jerseytröjor och t-shirts. Du hittar samtliga här: dahlinsweden.com/pikeer-jerseys