PACKTIPS - SEMESTER I SVERIGE

En kortärmad skjorta är perfekt på semestern. Du klär dig lite ledigare men är fortfarande snyggt klädd. Kortärmad är självfallet även skönt vid varmare dagar. Denna skjorta i bussarongmodell har snygga detaljer som gör att den sticker ut lite lagom mycket.

På kvällen eller vid kyligare dagar är det härligt att dra en stickad bomullströja över skjortan. Vår flätstickade modell är en klassisk och omtyckt tröja som passar för alla tillfällen. Lycratråden i stickningen gör att tröjan håller formen på ett föredömligt sätt.

Ett par snygga sneakers känns som en självklarhet på semestern. Ett par stilrena i mocka med fina detaljer är ännu bättre. Både avslappnat och stilfullt på en och samma gång. Vår modell Tabasco är en sko för den självsäkre mannen med stil.

Vill du ha en långärmad skjorta så är en linneskjorta att rekommendera. Förutom att linne är väldigt skönt att bära så är det ett material som andas och gör att klimatet känns svalare än vad det faktiskt är. Skjortan får gärna vara lite skrynklig för att få en lagom ledig look.

Skulle det kännas lite väl svalt framåt kvällssnåret så kan du slänga över vår Merinotröja med patches över skjortan. Den perfekta tröjan som varken är för grov eller fin. Tillverkad av finaste merinoull från Baruffa - en tröja som gör att du alltid kommer att känna dig bekväm.

Det finns inte mycket som är lika snyggt och bekvämt på sommaren som ett par loafers. Vår modell Alabama är tillverkad i mocka som är perforerad för ett elegant utseende samt extra skön komfort. Använd gärna den röda modellen som en “färgklick” i din semesteroutfit.

Ett alternativ eller ett bra komplement till skjorta är en pikétröja. Plagget som gör att man får en ledig look samtidigt som man fortfarande är snygg och välklädd. Perfekt för semestern! dahlins omtyckta pikékvalitet håller både formen och färgen på ett föredömligt vis.

En ziptröja är väldigt bra att ha. Fördelen här är att du kan ha tröjan öppen och visa din snygga skjorta eller piké under. Om kalla vindar blåser på så är det bara att dra upp dragkedjan. Våra ziptröjor är eleganta och snygga. Passar lika bra på semestern som på jobbet.

Denver är en läcker sneaker med mjukaste skinn blandat med präglade effekter för ett exklusivt och sportigt utseende. En sko som passar lika bra till shortsen som till jeansen eller dina favoritchinos. En outfit med black & white tema kan sällan gå fel - klassikern som fungerar året runt.

Vill du resa med stil på din semester i Sverige? Då vill vi tipsa om vår exklusiva och praktiska weekendväska i buffelskinn. Ett material som åldras med värdighet. Gott om fack såväl invändigt som utanpå.

Du hittar väskan och andra accessoarer samt plagg som passar för semestern i vår webshop: dahlinsweden.com