Att en skjorta är av hög kvalitet märks tydligt då du känner på den och granskar den på nära håll. Är stygnen välsydda kring knapphål och krage? Är bröstfickorna mönsterpassade? Är knapparna fina? Hur känns tyget? Detta är frågor du kan ställa dig när du ska köpa en skjorta.

dahlin tillverkar skjortor, skor och väskor av högsta kvalitet, perfekt för den välklädde mannen. Vi har ett brett sortiment av skjortor som är passande såväl till vardags som till fest. Här nedan är några exempel.

HÄRLIG BOMULLSSKJORTA
Denna mjuka skjorta i 100% bomull blir en favorit i garderoben. Lika snygg till vardags med ett par jeans som till en tweedkavaj och ett par snygga chinos till kvällen.

BLÅ SKJORTA MED MICROPRINT
En mycket elegant skjorta i ett microprint mönster i 100% bomull. Med vackra vita knappar utstrålar den både klass och stil. Denna skjorta är ett måste i den välsorterade basgarderoben. Matcha gärna tillsammans med ett par mörkblå ullbyxor eller ett par jeans.

INSEKTSSKJORTAN
Denna poplinskjorta i 100% bomull och med insektstryck har ett micromönster som gör att du får titta noga för att se vad som döljer sig i mönsterbilden.
Bär skjortan tillsamman med chinos eller ett par färgade jeans.

“År 2019 har vi funnits i 100 år, och det är med både glädje och stolthet som vi även idag kan säga att vi ännu inte är vare sig trötta eller mätta. Framtiden tillhör den välklädde mannen och från Hestra kommer det fortsätta att levereras kläder och skor av högsta kvalitet."
- Fredrik Zimmerman/ VD