En skjorta med kort ärm kan kännas som ett skönt alternativ under varmare dagar speciellt om du i arbetet måste ha kavaj eller tröja. Det är också så att en kortärmad skjorta ger en cool, mer avslappnad stil. Prova att bära skjortan löst utanpå dina byxor, istället för instoppad i kostymbyxan.

Till skillnad mot exempelvis en t-shirt så ger en kortärmad skjorta ett lagom dressat intryck och kan användas såväl på jobbet som till grillfesten. Det bästa är ändå att du inte blir så varm i skjortan med kort ärm och att du kan välja om du vill framhäva att skjortan är kortärmad eller om du vill gömma den korta ärmen under arbetskläderna. Flera av våra kortärmade skjortor har snygga detaljer på insidan av ärmen eller på kragens insida som man gärna visar upp.

TIPS PÅ KORTÄRMAD SKJORTA FRÅN DAHLIN - ENFÄRGAD
Somrig rosa skjorta med kort ärm och blommönstrad insida av kragen. En snygg detalj som du kan välja om du vill visa eller ej.

Kortärmad bomullsskjorta med bröstficka praktiskt för dig med insulinpenna eller andra behov för smart förvaring. Tygets textur ger ett elegant uttryck men ändå en avslappnad look som gör att du inte känner dig för uppklädd.

Årets snyggaste och mest eleganta kortärmade skjorta i blå färg till kontoret. Dessutom enfärgad blå i bomull. En klassisk cut away krage och med detaljer i kragen.

SKJORTOR MED KORT ÄRM - MÖNSTER
För dig som vill få till en stilig men ändå ledig look till grillfesten är en kortärmad skjorta det rätta svaret. Du kan lätt matcha skjortan med kort ärm till dina favoritjeans för en trendig och skön look på uteserveringen eller beachen. Spelar du golf? Då är saken avgjord; kortärmad skjorta är det nya stilsäkra kortet!

COOLA SKJORTOR MED KORT ÄRM

HAWAIISKJORTA - KORTÄRMAD SKJORTA MED ÖPPEN KRAGE
2019 är hawaiiskjortan tillbaka som nyhet. Modellen har sitt ursprung i en skjorta från 1800-talet som kallades 'palaka' när plantagearbetare från bland annat Japan, Kina, Portugal och Filippinerna skapade en sval kortärmad utanpåskjorta utifrån nationella varianter och med inspiration från sjömanskläder. Hawaiiskjorta är en kortärmad mönstrad skjorta, ofta i bjärta färger, och med motiv som anspelar på Hawaii eller Polynesien. Kragen på skjortan är öppen. Stilen är cool och svalkande och hetast på himlen just nu 2019. Vi har skapat tre unika varianter just för dig som gillar hawaii och som vill fira livet med "a walk on the wild side".

 

I filmen Scarface bär huvudpersonen, exilkubanen Tony Montana, en hawaiiskjorta i Miami och i teveserien Magnum bär huvudpersonen spelad av Tom Selleck hawaiiskjortan som normalt är nedstoppad i byxlinningen. På bilden ser du Dahlins självklara blå kortärmad skjorta med stort mönster. Stilsäkert och helt rätt sommaren 2019.

Kortärmad skjorta i skön färg. Kampkragen ger ett ledigt uttryck. En snygg infälld ficka sätter pricken över i:et. De mörka knapparna blir en fin kontrast som gör att den kortärmade skjortan känns somrig.

Rosa självsäker bomullsskjorta med kort ärm. Tyget känns levande tack vare vävtekniken. Ljusa matchande knappar för en säker look i sommar.

Sval och skön skjorta med kort ärm med tryck av blommor. Skjortan har en kamp-krage för att ge ett trendigt intryck. Ett fantastiskt val.

Fler kortärmade skjortor hittar du i våra återförsäljares dahlinbutiker runt om i Sverige och i vår nätbutik för skjortor med kort ärm förstås.