Skor är i mångt och mycket essensen på en välklädd man. En sko ska inte bara vara sköna att gå i, utan också ses som en förlängning av klädseln. Nu har vi har tagit in ett sortiment av stora storlekar i våra snyggast skor och boots för män. Stora storlekar i skor, tex storlek 47 och skostorlek 48 här >>

 

stora skor storlekar 47 skostorlek 48

Från vår rea på skor kan du hitta det “lilla extra” som med både komfort och utförande förhöjer din stil och självkänsla.

Skor med högkvalité är en investering om man sköter dem rätt. Passa på att göra din investering under vår rea på skor men se till att fynda innan din storlek tar slut.

Vi har delat in våra favoriter efter kategorier inom lågskor och sneakers.

REA PÅ SKOR - LÅGSKOR

Watson är namnet på dessa snygga snörskor i mjuk perforerad nubuck. Med en mjuk lättviktssula upplevs det nästan som du svävar fram. Fungerar lika bra på kontoret som på en vandring genom staden.

En ledig och snygg broguesko i mocka med snörning som passar till det mesta. Har en lite bredare läst och skön innersula för ökad komfort. Fina detaljer på ovansidan gör detta till en fröjd för ögat.

Detta är en trendig snörsko med orangea detaljer för den stilsäkre. Framdelen är av mjukaste präglade nubuck och bakdelen av solid nubuck. Kombinera med ett par byxor i mörkare kulör för visuell effekt.

REA PÅ SKOR - SNEAKERS

Läcker sneakers i black & white. Mjukaste skinn blandas med präglade effekter för ett exklusivt och sportigt utseende. Denna sko kan kombineras med de flesta outfits.

Söker man något med mer elegant prägel är dessa sneakers i buffelskinn rätt val för dig. För dig som vill ha skinnet i en klassisk sko men med komforten av en härlig sneakerssula.

Stilren sneakers i mocka med fina detaljer. De vita skosnörena tillsammans med de ljusa stickningarna ger en fräschör och passar lika bra till kostym som till jeans. En sko med möjligheter.

För att se hela utbudet av rea på skor, besök: dahlinsweden.com/skor