Nu är säsongens skokollektion här med nya tillskott av skomodeller. Sneakers, den populära skomodellen kan ses på stan vart man än vänder sig. 

Vår stilrena sneakers kollektion består av 5 olika modeller som går att matcha till jobbskjortan såväl som till den avslappnade helglooken. Det ska inte vara komplicerat att välja skor till varje tillfälle.

Herr sneakers

Hitta din stil med våra bruna sneakers i läder och beiga sneakers i mocka.

Vår kvalitet på sneakers modellerna är noga utvalt i läder och mocka som köpts in från Italien och handgjorda från Portugal. 

Våra herrsneakers går att bära även de varma dagarna eftersom skorna har både läder på utsidan och insidan. Läder och mocka är ett material som har en god andningsförmåga och som håller länge om man ser till att sköta om sina skor. Genom att använda skor som håller länge är det ett hållbart val.

Vill du veta mer om hur du sköter om dina läderskor läs vidare om våra skovårdstips här.

 

 1. Aviero - Vita frächa sneakers i läder

Aviero är namnet på vår vita låga sneaker som är tillverkad i högkvalitativt och slitstarkt nappaskinn. Denna finns även i en cognacs brun färg vid namn Porto.Precis som Porto har Aviero en stilren design med snygga sömmar och detaljer som vårt ikoniska E på hälkappan. 

Med sluten snörning får skon ett stiligare utseende och passar därför snyggt att bära till skjorta och kostym. Perfekta skor till linneskjortan eller att bära skorna till chinos. Ett par vita sneakers fungerar i alla situationer. 

Vita herrsneakers

 Vita sneakers

 Avireo, vita sneakers i läder.

 

2. Porto - Brun sneakers i läder med lyster

Porto är skon som är tillverkad från samma läst som Aviero men med ett brunt lystrigt läder. Denna bruna herrsneakers har designats med bruna platta skosnörren och snygga detaljer som dekorativa sömmar och vårt ekoniska E på hälkappan. 

Porto är en sneaker du kan matcha till formell klädsel då den har stängd snörning. Stängd snörning är något som identifieras på Oxfordskor som anses vara mer formella. Därför är Porto den perfekta kombinationen av formell och bekväm klädsel. 

Bruna herrsneakers

Bruna herrsneakers

Porto, bruna sneakers i läder.

 

3. Braga - Blå sneakers i läder med häftig sula 

Braga är skon i snyggt blått läder med läckra perforeringar och häftig sula. Säsongens skokollektion av sneakers har alla innersulor som går att plocka ut om du vill byta ut mot en special sula. Denna sko passar lika bra på kontoret som på en vandring genom staden. 

Blå herrsneakers

Blå herrsneakers

Braga, blå sneakers i läder.

 

4. Lagos - Beige sneakers med vit sula 

Lagos är modellen som är handgjord i mjukaste mockan med vita skosnören som matchar med den vita sulan. 

Skon har läderfoder för bästa andningsförmåga och fungerar därför att matcha med din linneskjorta under varma sommardagar. Skon har en snygg logotype på sidan och är designad för att kunna bäras till livets alla tillfällen.

Mocka sneakers herr

Mocka sneakers herr

Lagos, beige sneakers i mocka. 

 

5. Sagres - Blå sneakers med praktiska dragkedjor i mjuk mocka 

Sagres, vårens häftiga modell med dekorativa och praktiska dragkedjor längs snörningen. Skon är tillverkad i mycket mjuk mocka som dessutom formar sig och blir mjukare med tiden. 

Med de praktiska dragkedjorna slipper du snöra dina skor varje gång och skorna kommer sitta som en smäck med tanke på att du kan lätta eller dra åt snörningen. 

Blå herr sneakers mocka

Sagres, blå sneakers med dragkedjor i mocka.