INSPIRATION: FESTSKJORTOR

BLÅ RANDIG SKJORTA MED GISLEKRAGE

För att välja rätt festskjorta så bör du först fundera över vilken typ av fest du ska på. Kommer du att bära kavaj? Många skjortor är snygga under en kavaj och passar fint ihop både med jeans och kostymbyxor.

För dig som ska på en något striktare fest eller har en mer klassisk stil så vill vi tipsa om Blå Randig skjorta med gislekrage. Den har ett fräckt blommönstrat tyg i såväl krage som manschett och en bröstficka. Om du bär kavaj så kan du dessutom “piffa” upp looken genom en mönstrad näsduk.

ROSA FÄRGSPRAKANDE POPLINSKJORTA

För dig som verkligen gillar att sticka ut och synas så vill vi tipsa om Rosa Färgsprakande poplinskjorta. Färgerna “gifter sig” på ett elegant sätt i denna multifärgade print. Riktigt snygg och passar de flesta festsammanhang. Det bästa med våra festskjortor är att de passar lika bra till vardags.

Ett tips om du vill ha den till vardags är att “klä ner” skjortan genom att använda ett par mer enkla och vardagsaktiga byxor samt skor. Vill du tona ner mönstret ännu mer så är det bara att bära en zip tröja eller en kavaj över.

BLÅ PRINTAD SKJORTA MED BLADMÖNSTER

Om du föredrar en mönstrad skjorta till fest men ändå vill ha det lite mer nedtonad så vill vi tipsa om Blå Printad skjorta med bladmönster. I kragen återfinns en ljus brytning och i manschetten densamma samt även en snygg orange detalj. Knapphålen går i samma orangea färg och ger ett fint helhetsintryck.

Perfekt skjorta både för en finare fest och till det enklare grillpartyt. Går dessutom utmärkt att även ha till jobbet och under semestern. Passar fint till mörka men också ljusa byxor.

På tal om detaljer så rekommenderar vi dig att kika in på våra enfärgade skjortor med avvikande mönster i krage och manschett. Bästa festskjortan för dig som föredrar enfärgat men ändå vill ha något som sticker ut och gör outfiten intressant. Denna typ av skjortor finns i flera olika färger och mönsterdetaljer.