TIPS PÅ SNYGGA T-SHIRTS

Först ut är T-shirt med ficka. Den har en snygg ficka och ok i blommig piké för att ge en sofistikerad och sportig look. dahlins omtyckta jerseykvalitet gör att plagget håller både formen och färgen på ett föredömligt vis. Jämte har du T-shirt med infälld ficka. Ger ett lite tuffare utseende. Passar utmärkt att bära till ett par jeans eller till dina chinos.

Vi har också T-shirt med mönstrad ficka. Enfärgad t-shirt i jerseymaterial men mönstrat tyg för att ge den en sofistikerad och elegant look. Lika snygga till ett par jeans som till dina shorts en solig dag. Finns som vit, svart, blå, orange och mörkblå.

SNYGGA T-SHIRTS FÖR BASGARDEROBEN
dahlin har även riktigt snygga t-shirts för din basgarderob, både v-ringade och rundhalsade.

En fullkomligt magnifik dahlinkvalité som ger en lyster utöver det vanliga. Denna v-hals t-shirt är tillverkad i modal som är en skön naturfiber. Den tillsatta lycratråden gör att passformen hålls på ett föredömligt sätt. Snygg att bära istället för en skjorta under en kavaj, eller kanske bara till ett par jeans. Finns som vit och svart.

En riktigt skön och snygg T-shirt som passar för alla tillfällen, helt enkelt en klassiker! Passar lika bra under en kavaj som att bära den precis som den är till dina jeans. För dig som gillar att ha T-shirt under skjortan så är den också ett utmärkt val. Finns som både vit och svart.

En snygg rundhalsad t-shirt med ett randigt tyg i ärmen och oket i nacken. Den sköna kvalitén håller formen samt ger ett sobert uttryck. Bär t-shirten som den är eller under en tröja - du väljer. Finns som grå, svart och vit.

2-pack t-shirt. En dahlinklassiker som alltid funnits med i sortimentet. T-shirten är tillverkad i 100% bomull vilket gör den skön att bära. I varje kit ingår en vit och en svart T-shirt.