I år, 2021, infaller Alla hjärtans dag på en söndag vilket för många betyder en hel dag som kan firas med sina närmaste kära. Fira med de du håller i ditt hjärta vare sig det är partnern, familjen eller bästa vännen. Tillsammans eller kanske det blir digitalt i år? Oberoende har vi några tips på hur du kan fira Alla hjärtans dag och fixa klädseln dagen till ära.

 

UPPFRISKANDE - ROMANTISK PROMENAD


En promenad, kanske kring platsen där ni träffades, eller ett med extra bra minnen eller bara en promenad för att upptäcka något helt nytt ställe för de äventyrslystne. Klä er varmt och stiligt, ta med en termos med något varmt att dricka och njut av den friska luften och gott sällskap.

merinohalsduk

 En merinohalsduk värmer i vinterkylan och är dessutom en snygg accessoar som förhöjer vinterlooken.Milazzo boots

 Välj snygga läderboots till promenaden. Våra boots på Dahlin by Eberstål är dessutom kända för sin bekväma passform, sköna på fötterna även om ni ska gå långt.


KLASSISKT -MIDDAG MED TÄNDA LJUS
Vare sig det blir hemma eller på restaurang är det kul att fira med att klä upp sig lite extra fint dagen i ära. Om ni har middag hemma tänd ljus, duka upp med blommor eller varför inte duka med något personligt, kanske partnerns favoritseriefigur kan vara en del av dekorationen? Eller skapa stämning med att efterlikna ert favoritresemål meny och dukning. Spela favoritartisten i bakgrunden och njut av varandras sällskap.

Trassimeno ljusröd skjorta

En ljusröd skjorta passar perfekt till Allla härtans dags-middagen. Denna har fina detaljer dom kontrasttyg innanför manschett oh dubbla knappar på knappslået.

Kinsale svarta läderskorKlä upp dig för middagen från topp till tå; snygga svarta läderskor fungerar alltid.

AVSLAPPNAT- FILMKVÄLL
En mysig filmkväll är det svårt att inte trivas med. Kanske passa på att köra en maraton av bådas favoritfilmer. Ni kan också ta tema från filmerna och servera snacks som passar ihop med filmerna. Se till att ha sköna kuddar och varma filtar för förhöjd mysfaktor.

Brun V-ringad merinotröja

 Varmt, skönt och mysigt - en merinotröja är perfekt för en filmkväll.

Blommig piké

 

En blommig piké är både uppfriskand ei färg och lagom romatisk med sitt blommönster.

 

UNDERHÅLLANDE -SPELKVÄLL
En aktivitet som också fungerar bra med bästa vännerna på distans. Kanske kan ni välja ett där man också samtidigt lär sig nytt om varandra eller kan minnas gamla minnen tillsammans.

Grå mönstrad flanellskjorta

En mönstrad flanellskjorta ger en modern och avslappnad look - går bra att bära uppknäppt över en vit t-shirt.