VÅRNYHETER - SKJORTOR

Om du har följt tipsen i inlägget om basgarderob så har du förmodligen ett gäng med basskjortor hemma. Nu är det dags att uppdatera med vårnyheter. Skjortor som är i säsongens mönster, material och färger.

En kortärmad skjorta kan vara bra att ha i garderoben till våren och sommaren. Våra modeller med mönstrad insida på ärmen gör att du kan variera looken.

En linneskjorta är också en perfekt skjorta under varmare dagar. Ett material som andas och är behagligt att bära. Denna modell ger en elegant uttryck i sin enkelhet.

Du bör ha minst ett par mönstrade skjortor i garderoben. Blommönster är alltid fräscht till våren men vi har också andra typer av mönster, både mer vågade och mer diskreta.

Kika in i vår webshop för att ta del av vårt breda utbud av skjortor: dahlinsweden.com/skjortor

VÅRNYHETER - PIKÉER OCH T-SHIRTS

En mönstrad pikéskjorta är bra att ha i garderoben. Ger ett avslappnat men snyggt intryck. Passar fint både till shorts, chinos och jeans. Jerseykvaliteten håller både formen och färgen på ett föredömligt vis.

Det kan vara läge att uppdatera garderoben med en eller ett par t-shirts. Med ficka och ok i avvikande mönstrat tyg ger denna modell en sofistikerad och elegant look. Finns i flera olika färger.

En klassisk piké i en härlig färg känns som ett måste i garderoben i vår. Passar så väl på jobbet som på fritiden. Komplettera gärna även med en piké i en basfärg så har du möjlighet att kombinera fritt.

Fler pikéer och t-shirtar hittar du i vår webshop: dahlinsweden.com/pikeer-jerseys

VÅRNYHETER - SKOR
Även skogarderoben kan behöva uppdateras. Vi har fått in mängder av vårnyheter när det gäller skor i vår webshop och ute hos våra återförsäljare. Kika in på vårt sortiment här: dahlinsweden.com/skor

Detta var lite tips på hur du kan uppdatera din garderob med skjortor, pikéer, t-shirts och skor. Kika gärna in i förra veckans inlägg för att läsa mer om dahlins vårnyheter för stickade tröjor: dahlinsweden.com/blogg/stickade-trojor-for-alla-tillfallen