Vårt varumärke dahlin grundades på 90-talet tillsammans med Martin Dahlin, som var en av de stora hjältarna under Fotbolls-VM 1994. Vi har därför valt att göra en hyllning till Fotbolls-VM och Martin Dahlin genom att ta fram Sverigeskjortan. Skjortan är tillverkad i underbar bomullssatin och har en camp krage för ett ledigt och uppknäppt uttryck. Att skjortan bara finns i 45 numrerade exemplar gör den än mer eftertraktad.

Passa på att köpa den i vår webshop innan den tar slut!

MARTIN DAHLIN I FOTBOLLS-VM 1994
Under 1994 så spelades världsmästerskapet i fotboll i USA. Sverige gjorde en av sina bästa turneringar någonsin och slutade på tredje plats efter seger med 4–0 mot Bulgarien i bronsmatchen. Under VM 1994 var Martin Dahlin en viktig del i svenska landslagets stora framgång. Martin gjorde totalt 4 mål och 3 assist i slutspelet och kom på delad 7:e plats i VM:s skytteliga.

TÄVLA MED SVERIGESKJORTAN
Du som har köpt Sverigeskjortan har möjlighet att delta i en tävling där du kan vinna pengarna tillbaka för skjortan. Det enda du behöver göra är att ta ett kort där du eller någon annan bär skjortan och lägga upp bilden på Instagram med #sverigeskjortan och #dahlinsweden.

dahlin utser bästa bilden när fotbolls-VM är slut. Vinnaren meddelas via dahlins sociala medier. Passa gärna på att ta en bild när du kollar på en match!

Vi kommer också att tävla ut en Sverigeskjorta under vår VM-kampanj så håll utkik på våra sociala medier. Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa detta!