Samtliga av våra väskor är tillverkade av finaste buffelskinn - ett material som åldras med värdighet. Väskorna finns i vårt bassortiment, vilket innebär att det är klassiska accessoarer som fungerar i alla lägen, oavsett årstid eller aktuella trender. Det gör att du med gott samvete kan känna att inköp av någon av våra väskor för män är en investering.

VÄSKOR FÖR MÄN SOM EN DEL AV DIN OUTFIT
Våra väskor finns i svart och brunt. Klassiska färger som du kan matcha med de flesta accentfärger men det finns några tips om du vill att din väska ska bli en snygg del av din outfit.

Det snyggaste är att matcha de läderdetaljer som du har i din outfit. Har du exempelvis bruna skinnskor och/eller brunt skärp så är det bäst om även väskan går i bruna toner. Dock måste det inte vara exakt samma nyanser.
Brunt och blått är en oslagbar klassiker. Även om svart och blått kan vara minst lika snyggt och att både brunt och svart fungerar utmärkt med andra färger, så är det något visst med brunt och blått.
Följ din stil! Portföljer är väldigt snygga väskor för män men om du känner att det inte är din stil så kan du kika på att istället bära en axelväska eller varför inte en ryggsäck? Samtliga av våra modeller är i skinn, vilket gör att du behåller elegansen och stilen ändå.
Nedan ser du lite inspiration med väskor för män. Fler väskmodeller hittas på våra sida: dahlinsweden.com/accessoarer