SÅ STYLAR DU MÖNSTRADE SKJORTOR

Är man inte så van vid mönster så kan det vara svårt att veta hur man ska styla en sådan skjorta för att få till en snygg outfit. I detta inlägg vill vi därför ge dig lite inspiration.

En mönstrad skjorta under en kavaj ger både ett avslappnat och intressant intryck. De flesta mönstrade skjortor fungerar så länge du har en basfärg på kavajen.

Mönstrade skjortor ihop med jeans fungerar nästan alltid. Något som är väldigt snyggt är att hålla sig till den blå färgskalan i jeans och skjorta samt att matcha med accessoarer i bruna toner. Ger en fin helhet!

För dig som gillar enfärgade skjortor så vill vi tipsa om våra modeller med mönstrad insida av krage och ficka. Ger en känsla av mönster och intressanta detaljer, samtidigt som skjortan i sig är enfärgad.

En skjorta med mycket mönster kan vara riktigt snyggt till fest men fungerar också till vardags. Speciellt om du “klär ner” den. Ett tips är att använda ett par kostymbyxor till.

För dig som inte är så van vid mönster så kan ett knep vara att gömma skjortan under en enfärgad tröja. Självklart snyggt även till dig som vill ha en intressant outfit överhuvudtaget.

Ljusa byxor är snyggt ihop med mönstrade skjortor. Det blir en lagom avslappnad och elegant look. Tips är att plocka upp en färg från mönstret när man ska matcha med övriga plagg.

Fler mönstrade skjortor hittar du i en dahlinbutik nära dig eller i vår webshop. Självfallet har vi flera snygga enfärgade modeller också. Kika in på: www.dahlinsweden.com/skjortor