HERRSKOR TILL FESTEN - MÖRKBRUN

Dessa eleganta och moderna lågskorna passar den stilmedvetne mannen. Skon har två spännen och tåkappa. Detta är skon för dig som vill ha bekvämligheten av en loafer men vill och vågar sticka ut.

Tidlösa och moderna boots med spännen för ökad karaktär. Bootsen har en praktisk dragkedja i sidan för enkelt insteg. Skorna sätter prägeln på din outfit och ger ett stiligt intryck.

Stilren klass är det som beskriver denna modell bäst. Skon har en snygg tåkappa och öppen snörning. Helt enkelt en ren och elegant lågsko som förstärker din look.

HERRSKOR TILL FESTEN - SVART

Klassisk sko med smakfulla broguedetaljer. Att sulkanten smälter snyggt in i designen får skon att se lite nättare ut. Vi garanterar att detta blir en favorit på din fot.

Dessa boots är lite högre i skaftet. Bootsen har snörning för exakt passform samt en dragkedja i sidan för enkelt insteg. Passar utmärkt till ett par snygga byxor.

Elegant och modern sko i putsat buffelskinn. Skon har snygga detaljer och en klassisk stängd snörning. Detta är skon som passar precis lika bra till festen som för vardagens äventyr. Kombinera med en snygg skjorta.

HERRSKOR TILL FESTEN - COGNAC

Smakfulla boots med klassiska broguedetaljer. Bootsen har snörning för exakt passform samt en dragkedja i sidan för enkelt insteg.

Med denna sko gör du både intryck och avtryck på festen.

Stilfulla boots i putsat buffelskinn som har praktisk resår i sidan för enkelt insteg. En klassisk och snyggt boots med fina drag.

Detta är en av våra storsäljare som bör finnas i var mans garderob. Representativa lågskor som passar bra till vilket tillfälle som helst. Skorna får extra karaktär av den snygga stickningen på sulkanten.