Våren är äntligen här och med den så stundar den stora examenssäsongen! Oavsett om du firar dina egna eller någon annans prestationer så är det hög tid att fundera över klädsel till examen, student och skolavslutning. Från formella affärer till avslappnade studentskivor – Dahlin by Eberstål guidar dig genom säsongens snyggaste examenskläder för män.

 

Skor till studenten herr

Student och skolavslutning firas bäst i ett par klassiska kostymskor i kvalitetsläder!

 

KOSTYMSKON - ETT STILSÄKERT VAL

För mer högtidliga tillfällen som student och skolavslutning så är en elegant herrsko med snörning det självklara valet. Högkvalitativt buffelskinn och minimalistisk design kännetecknar den här stilsäkra skon som kommer i tre snygga nyanser av ljusbrunt, mörkbrunt och svart. En klassisk och användbar sko som tar din studentlook till nästa nivå!

 

Vit herrskjorta - Klädsel till examen, student och skolavslutning

En exklusiv skjorta med frackbröst är det självklara valet inför studenten!

 

DEN VITA STUDENTSKJORTAN

Är du ute efter en vit kostymskjorta till studenten? Då är den här exklusiva skjortan något för dig! Den klassiska skjortan är uppsydd i en högkvalitativ bomullsväv av dubbeltvinnad tråd, som ger tyget dess djupa glans och lyxiga textur. Skjortans strykfria behandling gör dessutom plagget lättstruket och behagligt att bära. Pärlemorknappar från hållbara odlingar avslutar slutligen skjortans frapperande design. Ja, detta är helt enkelt skjortan att bära vid livets mest minnesvärda ögonblick!

 

Vit studentskjorta till herr

Den vita examensskjortan finns även i en elegant modell utan frackbröst.

 

Blommig examensskjorta - Klädsel för student, skolavslutning och examen

En blommig skjorta i grön nyans är det perfekta valet till skolavslutningen!

 

DEN BLOMMIGA SKJORTAN

Vad passar bättre som klädsel till examen, student och skolavslutning än en blommig skjorta i härlig, grön nyans? Den snygga skjortan är uppsydd i 100% ekologisk bomull från ett välrenommerat slovenskt väveri. Matcha den med ett par dressade kostymbyxor och du är festklar i ett nafs!

 

Blommig skolavslutning skjorta herr

Den blomstermönstrade skjortan finns även i en snygg, blå nyans.

 

 Rosa skjorta till skolavslutning

Iklädd en avslappnad linneskjorta blir du sommarfräsch till skolavslutningen!

 

LINNESKJORTAN - AVSLAPPNAD ELEGANS

Rosa toner med inslag av multikulöra färgtrådar kännetecknar den här snygga linneskjortan som håller dig garanterat sval studentskivan igenom! En bekväm och ledig skjorta i 100% linne med ursprung från hållbara odlingar i franska Normandie. Eleganta logo-knappar och Dahlin by Eberståls snygga E-brodyr pryder gentilt skjortans framsida. En somrig linneskjorta som ger dig en eftertraktad "air" av avslappnad elegans.

 

Vit linneskjorta till skolavslutning

Den somriga linneskjortan finns även i en härlig azurblå samt vaniljvit nyans.

 

Beige linneblazer herr - klädsel till examen, skolavslutning och student

Svalka dig i sommarvärmen med en ledig blazer i linmix!

 

DEN SVALKANDE LINNEBLAZERN

Den här avslappnade blazern i finaste italiensk kvalitet är din absoluta ”go-to” under lediga examensfester och studentskivor. Linneblazern är uppsydd i en melerad dobbyväv med kontrasttrådar, som skänker plagget en intressant struktur och tredimensionalitet. Den svalkande blazern finns även i en somrig, blåmelerad nyans!

 

Ljusblå herrskjorta till examen

Är du ute efter ett säkert kort? Satsa då på en klassisk skjorta i elegant ljusblått.

 

DEN LJUSBLÅ SKJORTAN

För den som är ute efter ett säkert kort så rekommenderar vi en klassisk skjorta i klassisk ljusblå nyans. Den fräscha skjortan är uppsydd i en bekväm twillväv av dubbeltvinnad tråd som ger skjortan en exemplarisk passform och fall. Diskret elegans när den är som bäst! 

 

Skor till skolavslutningen herr

Ett par snygga loafers i kvalitetsläder tar din examensoutfit till nästa nivå.

 

LOAFERN - LEDIG OCH UPPKLÄDD PÅ EN OCH SAMMA GÅNG

För dig som vill ha en ledig men samtidigt välklädd look på den stundande examensfesten, så rekommenderar vi den här moderna lågskon i putsat buffelskinn. Arbetade detaljer i form av tåkappa och två snygga spännen pryder dessutom den bekväma skon. En elegant sko för den stilsäkre examensfiraren!

 

Klädsel till examen, student och skolavslutning

 

Slutligen så vill vi passa på och gratulera dig som tar studenten eller examen i år - vi önskar dig all lycka framåt!