När temperaturen stiger och våren gör entré gör så även skjortor med kort ärm. En kortärmad skjorta är ett måste i varje mans vår- & sommargarderob. Skjortor med kort ärm är inte bara svalt utan har även en hög stilfaktor.

Oavsett om du föredrar blommiga skjortor, skjortor med mönster eller enfärgade skjortor så finns det ett kortärmat alternativ för dig. I den här artikel kommer ett gäng soliga tips på hur du bär och stylar kortärmade skjortor.

En kortärmad skjorta är tacksam då den matchar med det mesta, men du kan med fördel styla med ljusa chinos för en krispig look. Vår Raphael skjorta med kort ärm i bilden nedan är ett praktexempel på en snygg look i vår.

 

Raphael kortärmad skjorta

En mönstrad skjorta med kortärm lyfter vilken look som helst.

 

 

Kombinationen jeans + kortärmade skjortor har funnits med oss länge och stilen håller ännu. Att matcha kortärmade skjortor med jeans ger ett avslappnat uttryck och tillför attityd.

  

Kortärmad skjorta Blå

 En perfekt skjorta med kort ärm för alla dagar.

 

 

Om du vanligtvis inte brukar bära så mycket färg är det bästa tillfället nu under sommarhalvåret. Antingen går du all-in för en färgglad look eller låter skjortan sätta tonen för en i övrigt neutral look. Ska du matcha med fler färger tänk gärna hur det främhäver varandra. Här kan du hitta tips för hur man kan färgmatcha med blått.

 

Kortärmad Linneskjorta

Linneskjorta med kortärm är sommarens bästa plagg.

 

Kortärmad skjorta

Skjorta med kortärm i sommarens färg ljusblå

 

Du kan med fördel hämta hem din valda färg i accesoarer såsom skor eller väska. Det skapar ett härlig flöde i din look och ger ett genomtänkt uttryck. Inspireras av vår Sunseeker kortärmade skjorta nedan som matchas med ett par gula mocka skor.

 

Kortärmad Linneskjorta Gul 

Kortärmad skjorta i soliga färger.

 

 

Sommarhalvåret är det perfekta tillfället att ta ut svängarna i såväl färger som vi nämnde ovan men även när det kommer till mönster. En kortärmad skjorta med mönster är inte enbart för semestern i medelhavet, tvärtom så passar den perfekt för stadspulsen. När du bär en skjorta med mönster passar sig en neutralare underdel sig bra, förslagsvis dina favorit-jeans, ljusa chinos eller lättare kostymbyxor.

 

Skjorta med kort ärm Linne

Mönstrad kortärmad skjorta i linnekvalitet.

 

Röd Skjorta Kortärm

Mönstrad kortärmad skjorta i röd färgskala.

 

 Kortärmad skjorta mönster

Amazon kortärmad skjorta

 

Även om vi gärna slår ett extra slag för både färg och mönster så behöver vi alla en enfärgad kortärmad skjorta i garderoben. Skjortan funkar lika bra till vardags som till fest och är hur snyggt som helst tillsammans med en tunnare kavaj. Är du ute efter en mer ledig look så är ett hett tips att låta dem första knapparna vara uppknäppta.

Upptäck enfärgade skjortor med kort ärm nedan:

 

Vit kortärmad skjorta

Vit linneskjorta med kortärm.

 

Kortärmad linneskjorta Blå

En skön kortärmad skjorta i blått.

 

Kortärmad linneskjorta

Perfekta sommarskjortan med kortärm.

 

 

Beige Linneskjorta kortärm

Beige kortärmad skjorta i linne.

 

Linneskjorta Kortärm

 

Kortärmad skjorta i gråbrun linnekvalitet.