Luftig. Svalkande. Bekväm. Den klassiska linneskjortan är ett definitivt måste i sommargarderoben och ditt bästa resesällskap under den kommande semestern! I den här artikeln guidar Dahlin by Eberstål dig genom sommarens snyggaste linneskjortor med mönster. Blommig, randig, småmönstrad eller geometrisk – vilken stil passar dig bäst?

 

Paisleymönstrad skjorta i orange

Säkra sommarstilen med en kortärmad skjorta i jordnära toner.

 

RAPHAEL KORTÄRMAD LINNESKJORTA

Abstrakta blommönster i orangea toner ger den här linneskjortan en jordnära prägel. Skjortan är uppsydd i en svalkande bomulls- och linmix och pryds framtill av en diskret bröstficka. Den lediga passformen gör linneskjortan till en skön favorit under sommarhalvåret. Matcha den till din solbränna med en eller två knappar uppknäppt!

 

Linneskjorta herr i brunt

Sunseeker Eco - en stormönstrad linneskjorta med härligt blomstermotiv.

 

SUNSEEKER ECO KORTÄRMAD LINNESKJORTA

Naturfärgade nyanser kännetecknar den här mönstrade linneskjortan med motiv av palmblad och hibiskus i blom. Med sin korta ärm och knappar i metallic ger den dig en avslappnat ungdomlig look. Linneskjortan är tillverkad i en lin- och bomullsmix av finaste kvalitet som odlats enligt hållbara standarder i Frankrike. Hållbart och närproducerat mode när det är som bäst.

 

Blå mönstrad linneskjorta herr

En skjorta med geometriskt mönster ger din outfit en intressant prägel!

 

Blå linneskjorta herr med geometrisk mönster 

Den cirkelmönstrade linneskjortan finns även med lång ärm.

 

CIRKELMÖNSTRAD LINNESKJORTA

Cirkulära motiv i nyanser av vitt och blått ger den här linneskjortan en geometrisk prägel. Plagget är uppsytt i en bekväm bomulls- och linmix som omsorgsfullt matchats med knappar i vitt. En mönstrad linneskjorta som passar lika bra på kontoret som på stranden!

 

Mönstrad och blommig linneskjorta för herr i blått och gult

Upptäck Capri tiger - en mönstrad linneskjorta med klös.

 

CAPRI TIGER LINNESKJORTA

Exotiska blommor och djur pryder den här linneskjortans mäktiga mönster. Den lediga passformen ger en avslappnad look som passar utmärkt under varma sommardagar. En linneskjorta med djuriskt klös.

 

Snygg blå linneskjorta herr

Linneskjortan Côte d'Azur bjuder på tidlös glamour à la Franska rivieran.

 

COTE D’AZUR LINNESKJORTA

Svajande palmer och kristallblått vatten - med inspiration från den franska Rivieran så bjuder den här mönstrade linneskjortan på en garanterad dos av tidlös flärd. Skjortan är uppsydd i en högkvalitativ lin- och bomullsmix som vävts på ett framstående väveri i Italien. Premium känsla från material till utförande!

 

Linneblazer herr i beige

Ravello linneblazer - en bekväm och ledig linnekavaj i italiensk dobbyväv.

 

Blå linneblazer herr

Ravello linneblazer finns även i en snygg blåmelerad nyans.

 

RAVELLO LINNEBLAZER

Den här avslappnade blazern i finaste italiensk kvalitet är din absoluta ”go-to” under vår- och sommarhalvåret! Linneblazern är uppsydd i en melerad dobbyväv med kontrasttrådar, som skänker plagget en intressant struktur och tredimensionalitet. En bekväm och användbar blazer som passar lika bra under ljumma sommarkvällar som kyliga morgnar på väg till kontoret.

 

Snygg linneskjorta herr med djungelmotiv

Kamma hem stilpoäng i sommar med vår stormönstrade skjorta Goa Colon!

 

GOA COLON SKJORTA

Med ett mönster som för tankarna till den indiska djungeln, så är den här skjortan en garanterad favorit under den kommande sommarsemestern. Skjortan är uppsydd i en skön bomullskvalitet med härlig linnekänsla. En ledig skjorta i svalkande toner av vitt och blått.

 

Snygg linneskjorta med retromönster

Drömmer du om stranden i Monaco? Då är linneskjortan Monaco Beach Club något för dig!

 

MONACO BEACH CLUB

Inspirerad av den vackra monogaskiska stranden så bjuder den här linneskjortan på ett detaljrikt mönster med härlig retrokänsla. Vita manschetter och knappar sydda med kontrasttråd adderar finess och elegans till plaggets design. Den mönstrade linneskjortan säljs endast i begränsad upplaga - så passa på!

 Rosa linneskjorta herr

Ibiza lines linneskjorta gör dig sommarfräsch på nolltid!

 

IBIZA LINES LINNESKJORTA

Rosa toner med inslag av multikulöra färgtrådar kännetecknar den här subtilt mönstrade linneskjortan. En bekväm och ledig skjorta i 100% linne med ursprung från hållbara odlingar i franska Normandie. Eleganta logo-knappar och vår snygga E-brodyr pryder gentilt skjortans framsida. Den fräscha linneskjortan finns även i två somriga nyanser av azurblått och vanilj.

 

Blå mönstrad linneskjorta herr

Den sommarfräscha linneskjortan finns även i vackert azurblått.

 

Snygg vit linneskjorta till herr

Och en sober vaniljvit nyans.