ENFÄRGADE
SKJORTOR
MED EN TWIST

28 MARS 2019 - 12:04

Mönster i all ära men enfärgade skjortor fungerar nästan alltid och passar till det mesta. Vi har riktiga klassiker i vitt, svart och blått. Basskjortor som går åt och som bör finnas i din basgarderob. Utöver dessa så har vi snygga och coola enfärgade skjortor med en twist. Skjortor som har intressanta detaljer i form av avvikande mönster i insidan av krage och/eller manschett. Vissa har dessutom samma mönster inuti fickan som kan dras upp till näsduk, eller stoppas ner precis som humöret faller på. Detaljer som gör att skjortorna är eleganta utan att bli alltför formella, för att passa både till business och casual. De passar lika bra till jobbet som till fest. Användbara skjortor som du alltid är rätt klädd i och där du kan välja hur mycket av detaljerna som du vill visa.

ENFÄRGADE SKJORTOR I VITT

Vita skjortor är både snyggt och känns helrätt nu till våren och sommaren. Vi har flera modeller i vitt som har de där extra detaljerna så att du syns och tar plats men ändå är välklädd.

 

Tvättad twillskjorta i finaste bomullskvalitet. Ett tips från designern är att dra upp fickpåsen för att få utseendet av en färgstark näsduk.

 

Vacker jacquardvävd skjorta med snygg infälld ficka. Skjortan tas till en helt ny nivå med detaljer i både grått och vackert blommönster.

 

Snygg skjorta i en av våra favoritkvalitéer. Sober brytning i insidan av krage och manschett.

ENFÄRGADE SKJORTOR I SVART

Svarta skjortor är ett säkert kort och fungerar året runt. Precis som de vita skjortorna så har vi flera svart modeller med detaljer.

 

Linneskjorta med murarkrage. En sval skjorta som tillåts vara lite lagom skrynklig för ett ledigt uttryck.

 

Twillskjorta i finaste dubbeltvinnade bomullskvalitet. Vackra infällningarna i både krage och manschett.

 

Precis som den vita varianten är detta en snygg skjorta med cut away krage och sober brytning.

ENFÄRGADE BLÅ SKJORTOR - HERR

blå skjorta med detaljer

ikonisk blå skjorta

enfärgad blå skjorta

SKJORTOR I MÖRK BLÅ FÄRG MED LÅNG ÄRM

exklusiv mörk blå skjorta

blå linneskjorta

mörk blå skjorta med lång ärm

ENFÄRGADE SKJORTOR I FÄRG

Vitt och svart är både snyggt och praktiskt men ibland kan det vara kul med lite färg. Vissa av våra enfärgade skjortor i färg har intressanta detaljer precis som de vita och svarta modellerna.

 

Rosa skjorta med detaljer i krage och på manschett. Underbar till kontoret för en twist eller med två knappar öppen till jeans, i sommar! Vacker och stilfull.

 

Långärmad skjorta har en fin finnish och glans i ytan som gör den exklusiv och lyxig. Fint mönster på insidan av ärmen och på kragens insida.

 

En bomullsskjorta i vacker färg. Tyget är vävt för att få en levande känsla, som påminner om linne men den är i 100% bomull. Avvikande tyg i ärmen, en detalj som du väljer om du vill visa eller ej.

rosa skjorta

blå skjorta

grön skjorta casual

KORTÄRMAD SKJORTA - FLERA FÄRGER

kortärmad blå skjorta

kortärmad skjorta

kortärmad lila skjorta

Fler enfärgade skjortor - både kortärmade och långärmade skjortor- hittar du i vår nätbutik Dahlin by Eberstål Skjortor

 

skjorta kort ärm brun linne

röd, blå skjorta med mönster

kostymskor herrskor finskor

business skjorta

skjorta blommor

skjorta med fjärilar

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar