ENFÄRGADE
SKJORTOR
MED EN TWIST

28 MARS 2019 - 12:04

Mönster i all ära men enfärgade skjortor fungerar nästan alltid och passar till det mesta. Vi har riktiga klassiker i vitt, svart och blått. Basskjortor som går åt och som bör finnas i din basgarderob. Utöver dessa så har vi snygga och coola enfärgade skjortor med en twist. Skjortor som har intressanta detaljer i form av avvikande mönster i insidan av krage och/eller manschett. Vissa har dessutom samma mönster inuti fickan som kan dras upp till näsduk, eller stoppas ner precis som humöret faller på. Detaljer som gör att skjortorna är eleganta utan att bli alltför formella, för att passa både till business och casual. De passar lika bra till jobbet som till fest. Användbara skjortor som du alltid är rätt klädd i och där du kan välja hur mycket av detaljerna som du vill visa.

ENFÄRGADE VITA SKJORTOR - HÄR MED OLA RAPACE

Vita skjortor är både snyggt och känns helrätt denna säsongen. Vi har flera skjortmodeller i vitt och de har samtliga den där extra detaljen som gör att du syns och tar plats; men ändå är välklädd.

ENFÄRGADE VITA SKJORTOR / KONTRASTFÄRG PÅ KRAGENS INSIDA / MANSCHETT

 

En tidlös enfärgad skjorta i ny tappning med lyxig lyster i tyget. Skjortan finns i tre färger; vit, blå och svart. Två olika passformer SLIM (ovan bild) eller REGULAR. Detaljerna som pryder insidan av kragen och manschetten ger ett intressant och elegant uttryck. Knappen är isydd med snyggt matchande tråd till detaljerna. Tyget till skjortan kommer från en av våra främsta väverier i Europa och skrynklar minimalt. Skjortan finns även i regular cut, en passform som passar de flesta. 

 

Skjortan är försedd med en cut away krage, bröstficka samt en rund manschett. Finns även i blått och svart. Passar lika bra på kontoret, till business som till fest. Skjortan är också snygg med en eller två knappar oknäppta för att visa de lyxiga detaljerna på insidan av kragen. Denna skjorta finns även i fashion cut, med något mer figurnära passform. Designad och tillskuren i Hestra i de småländska skogarna sedan 1919.

 

Snygg skjorta i en av våra favoritkvalitéer med en stilfull brytning i insidan av krage och manschett. Tyget har en mjukare touch med otroligt fin lyster och stadga. Med läckra detaljer i form av infällt kontrasttyg i manschett och krage är detta en skjorta som lämnar avtryck. Skjortan har en cut away krage och en bröstficka. Ett tips från designern är att dra upp fickpåsen för att få utseendet av en näsduk -eller låta den vara dold.  En elegant och subtilt sofistikerad skjorta perfekt för karriären och andra uppklädda tillfällen. Men skjortan passar precis lika bra till fest, med ett par jeans eller andra snygga byxor. 

ENFÄRGADE SVARTA SKJORTOR

Svarta skjortor är ett säkert kort och fungerar året runt. Precis som de vita skjortorna så har vi flera svart modeller med detaljer.

 

En tidlös enfärgad skjorta i ny tappning med lyxig lyster i tyget. Skjortan finns i tre färger; vit, blå och svart. Skjortan ovan är en regular cut men den finns även i Slim/ fashion cut här. Detaljerna med rosmönster som pryder insidan av kragen och manschetten ger ett intressant och elegant uttryck. Tyget till skjortan kommer från en av våra främsta väverier i Europa och har dessutom försetts med en behandling som gör att den skrynklar minimalt. Skjortan är försedd med en cut away krage, bröstficka samt en rund manschett.

 

Svart dahlinskjorta i krispig poplin som passar vid alla tillfällen. Denna modell har en cut away krage perfekt till slips - men kan likväl bäras med en eller två knappar uppknäppta för ett ledigare uttryck. För att ge skjortan lite extra lyx har vi försett oket men en snygg paisleybrytning. Vi vågar lova att denna svarta skjorta kommer bli en favoritskjorta oavsett vad du bär den till.

 

Det är en helt underbar känsla att bära denna lite tyngre kvalitet i viskos / micro. Tygets egenskaper gör att skjortan får ett exceptionellt vackert fall samtligt som den är närmast skrynkelfri. För att ge skjortan lite extra lyx har vi försett oket men en snygg paisleybrytning. Modellen har en klassiskt cut away krage samt är försedd med en bröstficka. En skjorta som är precis lika snygg till ett par jeans som när du ska klä upp dig och gå på fest.

ENFÄRGADE BLÅ SKJORTOR - HERR

ikonisk blå skjorta

enfärgad blå skjorta

SKJORTOR I MÖRK BLÅ FÄRG MED LÅNG ÄRM

SKJORTOR I FÄRG - SLUT PÅ LAGER

Vitt och svart är både snyggt och praktiskt men ibland kan det vara kul med lite färg. Vissa av våra enfärgade skjortor i färg har intressanta detaljer precis som de vita och svarta modellerna.

 

Rosa skjorta med detaljer i krage och på manschett. Underbar till kontoret för en twist eller med två knappar öppen till jeans, i sommar! Vacker och stilfull.

 

Långärmad skjorta har en fin finnish och glans i ytan som gör den exklusiv och lyxig. Fint mönster på insidan av ärmen och på kragens insida.

 

En bomullsskjorta i vacker färg. Tyget är vävt för att få en levande känsla, som påminner om linne men den är i 100% bomull. Avvikande tyg i ärmen, en detalj som du väljer om du vill visa eller ej.

rosa skjorta

blå skjorta

grön skjorta casual

KORTÄRMAD SKJORTA - INKOMMER TILL VÅREN

kortärmad blå skjorta

kortärmad skjorta

kortärmad lila skjorta

Fler enfärgade skjortor - både kortärmade och långärmade skjortor- hittar du i vår nätbutik Dahlin by Eberstål Skjortor

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar