Mönster i all ära men enfärgade skjortor fungerar nästan alltid och passar till det mesta. Se ett urval på bilderna nedan eller upptäck hela sortimentet av snygga skjortor här >>

 

LINNESKJORTOR - KLICKA HÄR >>

Vita skjortor Rapace

 

Skjortan längst till vänster när Rapace sitter på terrassen

Häftig, vit skjorta med frackbröst - exklusiva detaljer och brodyr på kragen. En perfekt present till farsdag eller födelsedag. Passar till fest eller kontor beroende på hur du stylar den - lär av Ola Rapace att välja rätt skjorta på bilden >>

 

Skjortan i mitten på Ola Rapace i pool på Sturebadet

Vit skjorta i jaquard med exklusiva detaljer på krage och manschett. Denna skjortan är kanske Sveriges lyxigaste skjorta med guldknappar från hovjuvelerare W.A. Bolin som tillval. Bilden är tagen i 8 gradigt vatten i poolen på turkiska badet, Sturebadet och modellen är vår egna svenska James Bond skurk, Ola Rapace. Med varje skjorta medföljer ett certifikat. >>

 

Skjortan längst till höger med blå kavaj

Snygg enfärgad skjorta med exklusiva detaljer i krage och manschett samt pärlemoknappar. Skjortorna i den exklusiva kollektionen är uppsydda i en begränsad och numrerad upplaga. Din skjorta är helt unik.

 

Dahlin by Eberstål tillverkar snygga skjortor i vitt, svart och blått. Vi har basskjortor som används och som bör finnas i din basgarderob. Utöver dessa så har vi snygga och coola enfärgade skjortor med en twist. Skjortor som har intressanta detaljer i form av avvikande mönster i insidan av krage och/eller manschett. Vissa har dessutom samma mönster inuti fickan som kan dras upp till näsduk, eller stoppas ner precis som humöret faller på. Uppskattade detaljer som gör att skjortorna är eleganta utan att bli alltför formella, för att passa både till business och casual. Skjortor som små konstverk som passar lika bra till jobbet som till fest. Användbara skjortor som du alltid är rätt klädd i och där du kan välja hur mycket eller hur många av detaljerna som du vill visa.

ENFÄRGADE VITA SKJORTOR - Rapace
Vita skjortor är både snyggt och känns helrätt denna säsongen. Vi har flera skjortmodeller i vitt och de har samtliga den där extra detaljen som gör att du syns och tar plats; men ändå är välklädd. De tre skjortorna i den exklusiva kollektionen (nedan) är uppsydda i en begränsad och numrerad upplaga. Din skjorta är helt unik.

 

ENFÄRGADE VITA SKJORTOR / KONTRASTFÄRG PÅ KRAGENS INSIDA / MANSCHETT

vita skjortor

 

Vit skjorta längst till vänster ovan med detaljer på manschetten

En tidlös enfärgad skjorta i ny tappning med lyxig lyster i tyget. Skjortan finns i tre färger; vit, blå och svart. Två olika passformer SLIM (ovan bild vänster) eller REGULAR (ovan bild höger). Detaljerna som pryder insidan av kragen och manschetten ger ett intressant och elegant uttryck. Knappen är isydd med snyggt matchande tråd till detaljerna. Tyget till skjortan kommer från en av våra främsta väverier i Europa och skrynklar minimalt. Skjortan finns även i regular cut, en passform som passar de flesta.

 

Vit skjorta i mitten ovan med konstrastyg i krage och knappslån i kontrasterande färg

Skjortan är försedd med en cut away krage, bröstficka samt en rund manschett. Finns även i blått och svart. Passar lika bra på kontoret, till business som till fest. Skjortan är också snygg med en eller två knappar oknäppta för att visa de lyxiga detaljerna på insidan av kragen. Denna skjorta finns även i fashion cut, med något mer figurnära passform. Designad och tillskuren i Hestra i de småländska skogarna sedan 1919.

 

Skjortan till höger ovan med infälld ficka som kan dras ut

Snygg skjorta i en av våra favoritkvalitéer med en stilfull brytning i insidan av krage och manschett. Tyget har en mjukare touch med otroligt fin lyster och stadga. Med läckra detaljer i form av infällt kontrasttyg i manschett och krage är detta en skjorta som lämnar avtryck. Skjortan har en cut away krage och en bröstficka. Ett tips från designern är att dra upp fickpåsen för att få utseendet av en näsduk -eller låta den vara dold. En elegant och subtilt sofistikerad skjorta perfekt för karriären och andra uppklädda tillfällen. Men skjortan passar precis lika bra till fest, med ett par jeans eller andra snygga byxor.

 

 

ENFÄRGADE SVARTA SKJORTOR

Svarta skjortor är ett säkert kort och fungerar året runt. Precis som de vita skjortorna så har vi flera svart modeller med detaljer.

 

svart skjorta skjortor

 

Svarta skjortan till höger

En tidlös enfärgad svart skjorta i ny tappning med lyxig lyster i tyget. Skjortan finns i tre färger; vit, blå och svart. Skjortan ovan är en regular cut men den svarta skjortan finns även i Slim/ fashion cut här. Detaljerna med rosmönster som pryder insidan av kragen och manschetten ger ett intressant och elegant uttryck. Tyget till skjortan kommer från en av våra främsta väverier i Europa och har dessutom försetts med en behandling som gör att den skrynklar minimalt. Skjortan är försedd med en cut away krage, bröstficka samt en rund manschett.

 

Skjortan i svart bomull i mitten ovan

Svart dahlinskjorta i krispig poplin som passar vid alla tillfällen. Denna modell har en cut away krage perfekt till slips - men kan likväl bäras med en eller två knappar uppknäppta för ett ledigare uttryck. För att ge skjortan lite extra lyx har vi försett oket men en snygg paisleybrytning. Vi vågar lova att denna svarta skjorta kommer bli en favoritskjorta oavsett vad du bär den till.

 

Svart skjorta med tyngd och perfekt fall längst till höger ovan

Det är en helt underbar känsla att bära denna lite tyngre kvalitet i viskos / micro. Tygets egenskaper gör att den svarta skjortan får ett exceptionellt vackert fall samtligt som den är närmast skrynkelfri. För att ge skjortan lite extra lyx har vi försett oket men en snygg paisleybrytning. Modellen har en klassiskt cut away krage samt är försedd med en bröstficka. En skjorta som är precis lika snygg till ett par jeans som när du ska klä upp dig och gå på fest.

 

 

ENFÄRGADE BLÅ SKJORTOR - HERR

 

blå skjortor business

Tre underbara blå skjortor för business eller pleasure; affärmöten och fest med andra ord. Länk till skjortan hittar du nedan (första skjortan längst till vänster).

ELEGANT KLASSISK TWILLSKJORTA i BLÅTT; Slim Fit 

IKONISK TWILLSKJORTA i BLÅTT; Regular Cut 

TWILLSKJORTA i BLÅTT; Slim Fit

 

 

SKJORTOR I MÖRK BLÅ FÄRG MED LÅNG ÄRM

blå långärmade skjorta

 

Blå enfärgad skjorta med paisley i kragen och bröstficka

Blå rutig businessskjorta

Blå rutig skjorta med detaljer på manschett

 

SKJORTOR I FÄRG

Vitt och svart är både snyggt och praktiskt men ibland kan det vara kul med lite färg. Vissa av våra enfärgade skjortor i färg har intressanta detaljer precis som de vita och svarta modellerna.

 

linneskjortor i sköna färger

 

Rosa skjorta med detaljer i krage och på manschett. Underbar till kontoret för en twist eller med två knappar öppen till jeans, i sommar! Vacker och stilfull. Kommer till våren!

Blå långärmad skjorta har en fin finnish och glans i ytan som gör den exklusiv och lyxig. Fint mönster på insidan av ärmen och på kragens insida. Kommer till våren!

En grän bomullsskjorta i vacker färg. Tyget är vävt för att få en levande känsla, som påminner om linne men den är i 100% bomull. Avvikande tyg i ärmen, en detalj som du väljer om du vill visa eller ej. Kommer till våren!

 

KORTÄRMAD SKJORTA - INKOMMER TILL VÅREN

kortärmade skjortor

Kortärmade skjortor med ficka eller utan bröstficka är hett på nytt under 2020. Fler enfärgade skjortor - både kortärmade och långärmade skjortor- hittar du i vår nätbutik Dahlin by Eberstål Skjortor.

Hitta hela vårt utbud av skjortor, pikétröjor, herrskor och tröjor från dahlin By Eberstål här >>